Home
Produkter
Kontakt

Luminiscens Detektor

Manualer og Datablade er i PDF format. Hent Adobe Acrobat Reader her:

For yderligere oplysninger: info@betatechnic.dk

LD10 luminiscens detektor

LD10 fotocellen er baseret på princippet om, at når flouroscerende materiale rammes af Ultra Violet lys, udsendes synligt lys som fotocellen kan detektere.

LD10 udsender, v.h.a. en speciel UV lampe, ultraviolet stråling med en bølgelængde på 350nm. Idet den ultraviolette stråling rammer et luminiscerende objekt, udsendes synligt lys i området fra 450-700nm til LD10 modtageren. Modtageren er udstyret med et specielt filter, og aktiverers kun når den rammes af synligt lys udsendt fra luminiserende materiale.

Kontakt os for yderligere information

LD20 luminiscens detektor

D20 udsender UV lys og modtager synligt lys, udsendt fra fluoroscenrende oveflader. Det er derfor muligt at detektere tilsynelandende synlige referencer, eller eliminere indflydelsen fra meget transperente overflader, såsom glas, metal eller spejle. Modeller med 50 og 80 mm linser, eller 30mm rækkevidde med optisk fiber, kan leveres.

Kontakt os for yderligere information

LDµ lUMINISCENS DETEKTOR

LDµ repræsenterer Datasensors nye luminiscens detektor. LDµ er beregnet til at detektere fluoroscerende objekter og mærker. Den højtydende UV LED, med en middellevetid på 100.000 timer, eliminerer fuldstændigt de vedligeholdsproblemer, der måtte være med sensorer som anvender traditionelle UV lamper.

En Mikroprocessorer styrer alle funktioner og selvdiagnosticerer systemet. LDµ indstilles utroligt simpelt v.h.a. to "Teach-In" knapper, eller fjernindstilles via PLC. To standard modeller dækker 9-18 og 15-30mm rækkevidden. En særlig linse kan monteres, og rækkevidden når da ud på hele 80mm.

De typiske andvendelsesområder for LDµ er i pharmaceut- og kosmetik industrien, til at detektere ettiketter på glasflasker; I keramik industrien, til at detektere fliser markeret med et flouroscerende mærke; I emballage industrien, til at detektere fluoroscerende papir eller lim; I træindustrien til at detektere et flouroscerende skæremærke.

Datablad Manual

BETA technic ApS Herlufsholmvej 37 DK-2720 Vanløse tel: +45 45 66 22 08 e-mail: info@betatechnic.dk